楼主: FreddyMusic

[ 创新设计 ] 第三届竞赛杂志封面 ?

aba_aba,

I think aboluocn's craft is quite good.

What's your comments ?

Simdroid开发平台
aboluocn ,

Only two small comments from my viewpoint.

1. Delete the structure of 3rd competition for No.14 journal cover
   If aba_aba is planning to use this for No.14 simwe journal, that would be not related information.
   However,  I would use this cover exactly for 3rd competition. Many thanks.

2. Move the painting a little bit to the right and just across over the difference line.
   At the moment it appears a little bit burr, If we want to vivid show this painting standing on the cover ?

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

毛刺的问题。没懂。如果把上面我发的图下载下来看应该没有毛刺啊。可能是我用的笔记本。我看着没感觉,因为我设计的时候用的尺寸是A4纸的大小。

对于那个内容的,主要是为了提示本杂志的大概内容的。

还有个你是认为把左边的文字挪到右边?还是包括下面的白边?

第三届该城14期?还是两个都要?等你们的回复。

aboluocn

上下卷轴往右侧略移,过分界线,这样立体效果可能更好。

这期期刊为No.14 Matlab 专集, 具体內容aba_aba 正在拟定,他会决定的。

设计很有韵味,不愧是我的知己。

是这样吗?

本帖子中包含更多资源

aboluocn ,

我想应该是这样,把第一副图的画卷位置保留,但是去除背景水印。
即第二副图分界线左侧内容 + 第一副图分界线右侧内容。如图:草稿。

aba_aba, 和alexqxp  再看看呢,我没意见了。

本帖子中包含更多资源

不好意思。我拒绝这样的更改。不过谢谢你的意见。

Okey, It depends on you, designer-in-Chief.

Think about how to create the 4th ?

好的。谢谢。